onsdag 4 januari 2012







Hej! Jag spatserade, i saltvattenstänket och sandröken, längs Gröningen och dess strandpromenad i Helsingborg. Efter en 20 minuter verkade kameran inte må bra av väderförhållandena. Jag åkte hem igen för att borsta av och torka av kameran från saltvattenstänk och sand. En supervidvinkel på kameran och man är ganska utsatt för väder och vind. Men lite bilder hann jag med ändå!

4 kommentarer:

  1. Du var litta ensam på promenaden. Ingen som ville följa med;-) En intressant iaktagelse är att horisontlinjen är nästan identisk på samtliga av bilderna. För övrigt fick jag inte fram bild 5 av någon anledning.
    Bra jobbat i alla fall i antifotovädret, där bild 1 får ett bra djup i tegelmuren på ena sidan och betongmuren på den andar. Snygg inramning på den ...

    / Lars

    SvaraRadera
  2. Vidvinkel verkar att vara grejen...härliga bilder Lalle.
    Själv så "spissar" jag på ett Samyang fisheye 8 mm inom den närmsta tiden.
    Bild nr: 4 med den bågade linjen blir en favorit i bildserien.

    SvaraRadera
  3. Hej,Matts! Samyang 8mm. är en riktigt bra optik!
    Dessutom till ett anständigt pris.Visserligen helt manuell,men använder man sej av kamerans liveview på displayen så bör man kunna sätta skärpan "klockrent". Förresten har/hade Lars G.
    nog det här objektivet. Tack för kommentarerna av mina bilder! Ja,jag är nog en"vidvinkelnisse".Därför måste jag nog skärpa mej så att det inte går överstyr med motiven.
    Mvh: Lalle.

    SvaraRadera