måndag 20 februari 2012

Bunkeflo till Limhamn.

Bunkeflo strandreservat till Limhamn är en lagom promenad på en 5-7km. Man passerar då brofästet, vilket alltid är bildmässigt, bl.a. Min fotokompis Lars G. från Malmö och jag gick den promenaden den 18:e. Det var dis och dimma och duggregn den dagen så att en del bilder blev lite "ostruktuerade" men vissa passade utmärkt för telezoomar. Man kan frilägga motiven på ett utmärkt sätt. Bäst är det om man har någon skarp och tydlig motivdel som då framstår bra mot den dimmiga bakgrunden. Naturligtvis så går det också bra med annan optik om man vill ha en annan motivkaraktär. Bra kläder är ju inte helt fel heller. Det blir annars lite otrivsamt. Lite bilder från turen.







































3 kommentarer:

  1. Tack för den trevliga turen både rent fysiskt som på bild. Det senaste halvåret så har jag kommit ut i regn och rusk vid flera tillfällen.
    Men som jag brukar säga, man får anpassa fotograferandet till hur dagen ser ut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kedjebilden i färg sitter klockrent ...

      Radera
    2. Man tackar och bugar! Det var synd att bilden på den kajan som snurrade på sitt huvud inte blev lite skarpare och fåglarna som flög förbi strandade fiskeskutan likaledes. Då hade bilderna blivit bra.

      Radera