torsdag 2 februari 2012

Strax österut i Helsingborg vid Filbornaskolan ligger det som har kallats Barnens Skog. Barn från lågstadieklasserna i alla Helsingborgs skolor har där under årens lopp fått plantera träd i små dungar. Träden är nu halvstora och bildar små









miniskogar. Nu har man kompletterat området med olika dammar som förbinds med nedgrävda brunnsrör. Området genomkorsas också av vandringsstigar som är upplysta nattetid för hugade "spatserare" och motionärer. Några bilder från området.

2 kommentarer:

  1. Det var en liten fin park i östra utkanten av stan. Ligger nog lite "off" för de flesta som söker sig till naturen eller så nära man kan komma en sådan i Hbg. Det finns ju ett fantastiskt utbud på parker i Helsingborg med Pålsjö skog och Ramlösa Brunnspark som de riktiga pärlorna för att nu inte nämna Fredriksdalsparken.
    Bilderna du levererade här är som alltid av yppersta kvalitet med skärpa och färg/gråskala som ditt signum. Håller faktiskt bild 1 som klar favorit här där du fått till en perfekt gråskala i.
    / Lars

    SvaraRadera
  2. Många trevliga bilder Lalle. Har suttit och kikat på dem nu ett tag i nattetimmen. Den sista bilden blir favoriten för denna gång.

    SvaraRadera